Terug

Hoe gaan wij te werk

Aanvraag bezichtiging: Indien u een door ons aangeboden woning wil gaan bezichtigen, kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging via de reageerbutton, waarna wij per email of telefonisch contact met u opnemen.

Bezichtigen: Rotterdamse Verhuur Makelaars maakt bij woningen met een huurprijs tot circa € 650,00 meerdere afspraken per bezichtiging, in de regel boeken wij tot 5 afspraken per woning. Het kan zo zijn dat u de woning met meerdere mensen gaat bezichtigen. Houdt u bij een bezichtiging rekening met de verkeersdrukte in de stad, ook onze collega's ondervinden hier hinder van en kunnen iets verlaat zijn.

Uw gegevens: U heeft daadwerkelijk interesse in de woning die u heeft bezichtigd en wil hem graag huren. Rotterdamse Verhuur Makelaars heeft uw gegevens nodig voor de verdere afwikkeling. Welke gegevens vragen wij precies, klik hier.

Voorstellen: Nadat wij in het bezit zijn van alle benodigde gegevens, zullen wij u voorstellen en om een akkoord van de verhuurder vragen. Over het algemeen kan dit één tot drie werkdagen in beslag nemen.

Akkoord van de verhuurder: Zodra u akkoord bent bevonden door de verhuurder, kunnen wij het contact in orde maken. Wij zullen u uitnodigen, om op ons kantoor het contract te komen ondertekenen en voor de betaling zorg te dragen. Waarna wij u de sleutel overhandigen en u de nieuwe huurder bent van de woning.

Afwijzing door de verhuurder: Om een bepaalde reden kan de verhuurder u afwijzen, maar het kan ook zijn dat u niet bent uitgeloot, ingeval wij meerdere mensen hebben voorgedragen. Wij zullen met spoed opzoek gaan naar een soortgelijke woning en u deze aanbieden. U krijgt voorrang op bezichtigingen en wij matchen onze nieuwe binnengekomen woningen als eerst met uw wensen.